De afgelopen periode hebben we bij Nieuw Sociaal Contract met een team heel hard gewerkt aan ons verkiezingsprogramma. Dit verkiezingsprogramma heeft de titel ‘Tijd voor herstel’.

Ons land ging de afgelopen jaren van crisis naar crisis. We kregen te maken met een stikstofcrisis, een aardgascrisis en een wooncrisis. Onze lijsttrekker Pieter Omtzigt heeft de afgelopen jaren gestreden voor het oplossen van al deze problemen en zich consequent verzet tegen onrecht en bestuurlijke willekeur.

In ons verkiezingsprogramma lees je onze plannen voor Nederland. Onze eerste prioriteit is het bestuur van Nederland te veranderen, te herstellen. Daarna lees je onze concrete voorstellen voor Nederland: we focussen ons allereerst op de bestaanszekerheid, aanpak van de wooncrisis, we krijgen grip op alle vormen van migratie en we stoppen het doorgeschoten neoliberale marktdenken.

Ons programma is ambitieus maar biedt andere en echte oplossingen, bijvoorbeeld met een nieuw stikstofbeleid. Met deze agenda en met 44 enthousiaste en deskundige kandidaten staan wij klaar om, met jouw steun en stem, deze plannen in Den Haag vorm te geven.

We nodigen je uit om ons volledige verkiezingsprogramma te lezen.