Lidmaatschap

We nodigen je uit om je aan te sluiten bij onze beweging en lid te worden van Nieuw Sociaal Contract. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar partijnieuwsociaalcontract.nl/lid-worden.

Op de hoogte blijven

Je kunt ons volgen via social media en door je te abonneren op de nieuwsbrief van Pieter Omtzigt: klik hier (onderaan de pagina).

Perscontacten

De Tweede Kamerfractie van Nieuw Sociaal Contract wordt bijgestaan door woordvoerders Iris van Delden en Joachim Miedema. Voor persvragen en persverzoeken kunt u contact opnemen via pers@partijnieuwsociaalcontract.nl en via 06-15640625 (let op: uitsluitend voor persgerelateerde zaken). 

Download het logo van Nieuw Sociaal Contract voor print of digitaal.

Adres

De partij Nieuw Sociaal Contract heeft nog geen fysiek hoofdkwartier. We willen je vragen zoveel mogelijk digitaal contact met ons op te nemen. Dit kan via info@partijnieuwsociaalcontract.nl

Houd er echter rekening mee dat we overstelpt worden met berichten op dit moment, waardoor we niet individueel kunnen reageren op iedere e-mail. Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om je aan te melden als kandidaat-Kamerlid of vrijwilliger.