Ga jij aan de slag als beleids-, communicatie-, of persoonlijk medewerker

Met 20 leden is Nieuw Sociaal Contract nu vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Samen met jou zetten wij ons in om Nederland te herstellen. Wij willen ons team versterken met enthousiaste en toegewijde medewerkers. Jouw inzet is belangrijk om onze missie te realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar meerdere collega’s voor onze fractie.

Beleidsmedewerkers

Als beleidsmedewerker verdiep je je in actuele ontwikkelingen en ben je op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven van een vernieuwde relatie tussen overheid en burger. We zoeken beleidsmedewerkers op de volgende terreinen: 

Communicatiecollega's

Voor onze nieuwe fractie zijn we ook op zoek naar collega's die aan de slag gaan met de communicatie. We zijn op zoek naar collega's voor de volgende functies:

Persoonlijk medewerkers

Wil jij een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van een Tweede Kamerlid? Dan is deze functie voor jou! Je draagt zorg voor de agenda, ondersteunt bij de voorbereiding van debatten, bewaakt dat het Kamerlid op tijd de juiste stukken krijgt, je ontvangt gasten en beheert de communicatie. Bekijk de vacature hier.