Wil jij richting geven aan de groei van onze nieuwe politieke partij? Pak dan je kans en solliciteer op een bestuursfunctie. Ons landelijk bestuur breidt uit met een financiële én een juridische topper. Zie jij jezelf in een van deze bestuurlijke rollen? Reageer dan uiterlijk 3 maart op een van onderstaande vacatures. Daarnaast volgen er binnenkort vacatures bij het partijbureau en de fractie.

Bestuurslid Juridische Zaken

Je bent een kei in compliance en snapt alle wet- en regelgeving waaraan een politieke partij moet voldoen. Je vindt het leuk om de juridische procedures rondom verkiezingen te begeleiden en hebt een juridische achtergrond en relevante ervaring. Zoals voor alle functies geldt: je bent betrokken bij de partij en bij het gedachtengoed van NSC. Meer informatie over deze functie vind je hier.

Bestuurslid Financien

Je bent goed in financieel beheer, begrotingen en financiële rapportages. Natuurlijk ben je thuis in de financiële wet- en regelgeving en heb je goede ideeën over fondsenwerving. Door jouw uitgebreide financiële ervaring ben je in staat om financiële strategieën te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de doelen en de waarden van NSC. Meer informatie over deze functie vind je hier.

Andere functies

Mocht je ambitie hebben om bij de NSC-partijorganisatie of de fractie aan de slag te gaan in een andere rol? Houd dan de website van NSC in de gaten: binnenkort publiceren we nog enkele vacatures, waaronder die van directeur van het partijbureau.

We kijken uit naar je sollicitatie!