We willen ook jou betrekken bij onze missie. Daarom is Nieuw Sociaal Contract vanaf vandaag een ledenpartij. We nodigen je uit om je aan te sluiten bij onze beweging en lid te worden van onze partij.

Lid worden van Nieuw Sociaal Contract

Nieuw Sociaal Contract richt zich op de inhoud en daar willen we als vereniging op verder bouwen. We willen de vereniging laten draaien om kennisdeling, van mensen uit de praktijk tot hoogleraren: we geloven erin dat we met elkaar meer weten en tot slimmere oplossingen komen voor maatschappelijke problemen.

Door lid te worden kun je hier onderdeel van worden. We werken op de achtergrond aan ledenbijeenkomsten, themasessies en andere activiteiten. In aanloop naar de aankomende Tweede Kamerverkiezing hebben we al drie mooie events gepland voor leden. Daarnaast kun je als lid meedenken, meedoen en meebeslissen over de richting van onze partij.

Zo maken we van de vereniging een beweging die zich niet alleen in Den Haag afspeelt, maar waar mensen uit heel het land onderdeel van zijn.

Sluit je aan bij onze beweging. Ga voor meer informatie en om lid te worden naar partijnieuwsociaalcontract.nl/lid-worden.